Motorcross moet betaalbaar blijven!

Tel 0591-221478
Meest gestelde vragen Weblog

Kettingen En Tandwielen

Artikelen 1 tot 20 van 236 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 20 van 236 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Een versleten ketting en tandwielen geeft je niet alleen een stuk minder vermogen, maar het is ook gevaarlijk.

Als bijvoorbeeld de ketting knapt, dan is niet alleen je dag verpest, maar brengt dat ook aanzienlijk schade aan de crossmotor met zich mee. Of erger nog, de ketting schiet naar je benen toe. Dat willen we niet, en daarom is het belangrijk om voor elke cross dag, je motor controleert of de ketting en tandwiel nog goed zijn. Als u niet goed weet wanneer u ze moet vervangen, dan zijn daar handige trucjes voor die u aan onze klantenservice kan vragen.

Maar houd niet alleen je ketting en tandwielen in de gaten, maar ook je ketting rolletjes en kettinggeleiders. Want een versleten geleider of rolletje kan ook aanzienlijke schade aan de ketting aanbrengen. Het is daarom ook belangrijk dat u de ketting op de juiste spanning houdt, en dat controleert elke keer voor je gaat rijden. Ook hier kunnen wij u over adviseren.

Ben je op zoek naar kettingen en tandwielen voor je crossmotor? Mx-discount heeft een ruim assortiment aan kettingen en tandwielen voor elk budget. Wij leveren verschillende soorten kettingen en tandwielen, speciaal afgestempt op gebruik. Uw kunt kettingen en tandwielen ook combineren met remblokken en remschijven. Voor kettingen hebben wij DID en Regina, en voor tandwielen leveren wij Supersprox en Afam.