Motorcross moet betaalbaar blijven!

Tel 0591-221478
Meest gestelde vragen Weblog

Kettinggeleiders

Artikelen 1 tot 20 van 112 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 20 van 112 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Kwaliteit kettinggeleiders zijn zeer belangrijk voor uw crossmotor, of uw nou de geleider voor op de achterbrug nodig bent, of het blok onder.

Een ketting en tandwiel gaan slijten, dat weten we. Maar ook de geleiders gaan slijten, en als u daar niet bij stil staat kan dit tot ernstige gevolgen hebben. Want dit is een belangrijk onderdeel van je crossmotor. De kettinggeleider zorgt ervoor dat je ketting over de achterbrug gaat glijden zonder iets te beschadigen. Maar vervang niet je niet op rijd je kettinggeleiders dan brengt dat niet alleen schade aan je achterbrug aan, maar ook je ketting en tandwielen gaan dan onnodig slijten. Maar het kan ook gevolgen hebben voor je snelheid, want een ketting die door een versleten kettinggeleider blok moet gaan, glijt daar niet soepel door, en kan er zelfs voor zorgen dat je ketting van de tandwiel afgaat in extreme gevallen.

U kunt zich veel ellende besparen door goede kwaliteit kettinggeleiders te kopen van merken zoals Ufo en Acerbis. Deze merken produceren al hun plastic in Italie, en door zijn jarenlange ervaringen bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Want die hebben goed en harde materialen waardoor je geleiders langer mee gaan dan origineel, en zijn vaak ook een stuk goedkoper. Als je op zoek bent naar een nieuw setjes kettinggeleiders, of je wilt ze gewoon in een speciale kleur. Bij ons vind u altijd wat u zoekt, ook als wij ze niet op de site hebben staan.