Motorcross moet betaalbaar blijven!

Tel 0591-221478
Meest gestelde vragen Weblog
Abonneren op RSS-feed

Crosskleding

Artikelen 1 tot 20 van 341 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 20 van 341 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Wanneer je op zoekt bent naar crosskleding, dan is het verstandig om dit te gaan lezen.

Je hebt zojuist een crossmotor gekocht, en bent nu op zoek naar crosskleding. Daar ben je wel een beetje kennis voor nodig, zodat je niet de verkeerde keuze maakt. Want niemand heeft gezegd dat het een goedkope sport zou zijn, dus ik zou niet besparen op crosskleding. Want het is immers voor je eigen veiligheid. Het is super belangrijk dat je geen geld gaat besparen op een van de belangrijkste dingen dat je nodig hebt, crosskleding en bescherming. Ik weet nog heel goed, dat ik als klein jochie ben begonnen met crossen, dat mijn pa mij een pw50 had gekocht.

Je kunt gemakkelijk vallen onder lage of snelle snelheden, waarbij ook bij lage snelheden je veel schade kan aanbrengen. En soms is het ook nog niet je eigen schuld. Maar dat hoort er allemaal bij als je wilt gaan crossen, en daarom is het dragen van goede kwaliteit motorcross bescherming zeker geen overbodige luxe. Want een tweedehands crosskleding, schelen u natuurlijk veel geld, maar is de pijn en eventuele revalidatie niet waard.

Vroeger was het een ander verhaal, want toen werd er voornamelijk in Europa gecrost, en pas later in 1960 ook in Amerika. Deze motoren waren toen vele malen minder veilig, zo als je ze nu tegenwoordig ziet. En crosskleding was toen een mix van ruiters kleding en militaire kleding. Als je dat dan ziet, dan zijn wij tegenwoordig toch heel ver gekomen met beschermende crosskleding. Want een nekbrace is tegenwoordig niet meer weg te denken, maar is pas geintrodiceerd in 2004. Dus ook tegenwoordig staat de technologie niet stil.

Een van de beste motorcross coureur in de jaren 60 was de Zweed Torsten Hallman. Wie in de 250cc klasse maar liefst 4 keer wereld kampioen werd in zijn tijd. Torsten was ook leider in het verkopen van crosskleding ontwerpen, en ging toen crosskleding verkopen naar zijn carrière. Tegenwoordig heet zijn kleding Thor mx, wat je wast wel bekend in de oren klinkt.

Hier vind u een uitgebreid assortiment aan crosskleding voor de scherpste prijs. Het begint altijd bij het uitzoeken van goede kwaliteit motorcross kleding en bescherming, zodat je perfect beschermt bent tegen blessures. Met verschillende top merken zoals Leatt, 6D, Gaerne en Progrip weet je zeker dat je de beste kwaliteit crosskleding hier vind. Of je nou een beginner bent die nieuwe kleding zoekt, of een wedstrijd rijder die een nieuwe set nodig is, je zult je verbazen welke a-merken we vertegenwoordigen tegen de scherpste prijs.