Motorcross moet betaalbaar blijven!

Tel 0591-221478
Meest gestelde vragen Weblog

Betalen

De betaalmethodes die wij aanbieden, worden verzorgt door Mollie. Voor achteraf betalen maken wij gebruik van Afterpay. Wilt uw graag off-line betalen door middel van contant, dan is dat ook mogelijk. 

 

Betalen met iDeal

Heb je een rekening bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank, dan kun je kiezen voor een directe overboeking met iDeal. Je hebt geen speciale software nodig en het is gratis. Het geld wordt meteen van de bij iDeal bekende rekening geboekt, en gestort op onze rekening.

Betalen met creditcard

Bij mx-discount kun je veilig en makkelijk betalen met je creditcard. We accepteren VISA, MasterCard en American Express.

Je gegevens worden met SSL-codering (Secure Socket Layer) beveiligd.

De transactie kosten bedragen 3% van de totale order bedrag.

Achteraf betalen met Klarna

Als je voor Klarna kiest en op rekening koopt, betaal je pas nadat je je bestelling hebt ontvangen. Je ontvangt de rekening per e-mail en hebt 14 dagen de tijd om te betalen. Dit geld zowel voor Nederlands klanten, als Belgische klanten bij mx-discount.

Wat zijn de voorwaarden, en wat moet ik doen als de betaling niet is gelukt?

  • Je kunt met Klarna bestellen tot een bedrag van € 2.500,-. voor Nederland.
  • Het minimum orderbedrag bedraagt € 20.
  • Het is belangrijk dat je geboortedatum en adres juist wordt ingevuld.


Kan ik mijn factuur van Klarna ook in ons magazijn voldoen?
Nee, dit is niet mogelijk. Je krijgt een digitale acceptgiro via je e-mail, die je binnen 14 dagen kunt betalen via de iDEAL betaalknop.


Hoe zit het met het retourneren van een Klarna bestelling?
Breng je de hele Klarna bestelling terug naar ons magazijn, of stuur je het terug met PostNL? Dan zorgen wij dat je digitale acceptgiro (factuur) komt te vervallen. Breng je een deel van je bestelling terug? Dan krijg je binnen enkele dagen een aangepaste acceptgiro van Klarna.

Heb je nog vragen over Klarna? Neem dan contact op met de klantenservice via:

https://www.klarna.com/nl/klantenservice/

Betalen met PayPal

Natuurlijk kun je bij Mx-discount ook met PayPal betalen. Kies daarvoor in het laatste stap van je bestelling PayPal als betaalmethode. Je wordt dan direct doorverwezen naar de website van PayPal.

Zodra de betaling bij Mx-discount is verwerkt, wordt je bestelling klaargemaakt. Bij een retour wordt het bedrag weer op je PayPal-account bijgeschreven.

De transactiekosten bedragen 3% van de totale order bedrag.

Meer informatie over terugbetalingen bij retouren vind je hier.

Problemen met je PayPal-betaling? Op de website van Paypal vind je alle informatie die je nodig hebt.

Betalen met Bancontact

Met Bancontact betalen Belgische consumenten met hun eigen bankkaart of Bancontact-app. Het is in België de meest gebruikte online betaalmethode. De betalingen zijn 100% gegarandeerd en kunnen niet eenzijdig worden teruggedraaid.

Bancontact (voorheen Bancontact/MisterCash) is in België marktleider op het gebied van elektronische betalingen. Bancontact zorgt ervoor dat het te betalen bedrag wordt verplaatst van de rekening van een betaler naar de rekening van een ontvanger. Voor een kaarthouder gebeurt dit via de bank die de kaart heeft uitgegeven, voor een webshop via de leverancier van de online betaalmethode.

Het gebruiken van Bancontact is gratis.

Betalen met Giro pay

Woont u in Duitsland? Dan is betalen via Giropay wellicht iets voor u. Het is te vergelijken met een betaling via creditcard. Het enige wat u nodig heeft zijn een aantal gegevens op uw kaart. U betaalt vervolgens veilig online via het betaalscherm van uw eigen bank. Voordelen van betalen met Giropay zijn:

  • Betaling via Giropay is bij mx-discount gratis.
  • U betaalt in de veilige omgeving van je eigen bank.
  • We krijgen uw betaling direct binnen, dus de levertijd blijft net zo snel als altijd.

Betalen met Sofort

 

SOFORT Banking (ontwikkeld door Payment Network AG) is een innovatieve online betaalmethode met TÜV certificaat (zeer gerenommeerd Duits keuringsinstituut, m.b.t. beveiliging van gegevens en privacy). In Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk is dit een veel gebruikte online betaalmethode. Het systeem werkt volgens de PIN/TAN methode. Met het beveiligde overschrijvingsformulier wordt door DIRECTebanking.nl automatisch de verbinding tot stand gebracht met uw online bank. De betaling zal dan ook direct verstuurd worden. Op deze manier wordt online shoppen snel en veilig.

Betalen met Sofort is gratis.

Rekeninghouders van onderstaande banken kunnen hier gebruik van maken:

Nederlandse banken 

 

Belgische banken 

ABN Amro 

Dexia Bank

Friesland Bank  

Fortis 

ING

ING  

Rabobank 

KBC 

SNS Bank 

AXA Bank 

Betalen met KBC/CBC

Vanaf vandaag kunt u bij ons betalen met de KBC/CBC betaalmethode. Wij brengen hiervoor geen extra kosten in rekening bij onze klanten.

De 2 grote Belgische banken KBC en CBC hebben de eigen betaalmethode ontwikkeld voor de eigen klanten. Hiermee kunt u in een veilige omgeving online producten betalen.

Het grote voordeel is dat u bedragen tussen de 50,- en 1.250,- euro tot 2 maanden na uw bestelling kunt betalen aan uw bank.

Betalen met Apple pay

U kunt vanaf vandaag ook betalen met Apple pay.

Contant betalen

Wilt u graag contant en afhalen in ons magazijn? Dan is dat mogelijk op afspraak, en neem daarvoor contact op met onze klantenservice.

MX-Discount klantenservice
Service Hotline: 0591-221478
Email: info@mx-discount.nl

De klantenservice van MX-Discount is op werkdagen bereikbaar van 09:00-17:00