Motorcross moet betaalbaar blijven!

Tel 0591-221478
Meest gestelde vragen Weblog

Kettingspray

8 artikel(en)

per pagina

8 artikel(en)

per pagina

Er zijn veel verschillende merken Kettingspray voor uw crossmotor, maar wat ben je nodig? En hoe werkt het?

Het maakt niet uit wat voor type ketting je hebt, want alle motorcross kettingen hebben onderhoud nodig. Want de olie en zand gaat zich ophopen overal tussen de schakels, en dat moet je naar elke sessie gewoon schoonmaken. Maar het ergste is natuurlijk dat als je het niet onderhoud, dan slijt de ketting natuurlijk extreem snel.

Voordat je de ketting gaat insmeren met kettingspray, check dan goed of je de ketting goed hebt schoongemaakt. Een ketting maak je gemakkelijk schoon door middel van een goedkope staal borstel bij de action vandaan. Als je een o-ring ketting hebt, dan is een zachtere borstel aan te raden, want anders maak je de rubberen ringen stuk. Of u kunt hem natuurlijk ook afspuiten met een hogedruk reiniger, en motor cleaner. Het gaat een stuk makkelijker als je de crossmotor op een standaard hebt staan, zodat je de achterwiel van de motor gemakkelijk rond kunt draaien.

Wij hebben kettingspray voor zowel o-ring en x-ring offroad kettingen. Deze ketting spray hebben wij met zorg uitgekozen zodat u verzekerd bent van de beste kwaliteit en prijs verhouding.