Motorcross moet betaalbaar blijven!

Tel 0591-221478
Meest gestelde vragen Weblog
Abonneren op RSS-feed

Banden en velgen

Artikelen 1 tot 20 van 169 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 20 van 169 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Wij hebben een breed assortiment aan crossbanden, enduro banden en grasbaan banden. Zoals u kunt zien hebben wij alle bekende merken in de industrie tegen een zeer scherpe prijs. Wij vertegenwoordigen merken zoals Michelin, Mitas, Dunlop en Pirelli. Wees verstandig en kies de band die uw nodig bent, voor de juiste ondergrond. Want als u veel op alleen zand rijdt, dan is een schoepenband misschien wel uw beste keus. Of u rijdt op alleen harde ondergronden, dan bent u een band nodig die specifiek gemaakt is voor harden en stenen ondergronden. Weet u niet zo goed welke band u juist nodig bent? Neem dan contact met ons op.

Maar ook voor een binnenband bent u hier aan het goede adres. Wij hebben verschillende diktes en maten binnenbanden, en we hebben ook de mogelijkheid om ze voor uw te monteren. Wij halen dan uw oude crossmotor band er van af en plaatsen dan een nieuwe band met eventueel een nieuwe binnenband.

Bent u op zoek naar crossmotor banden en velgen voor uw crossmotor? Mx-discount heeft een breed assortiment aan banden en velgen van alle bekende merken, tegen de scherpste prijs.Maar ook voor complete wielen en accessoires bent u hier aan het goede adres.