Motorcross moet betaalbaar blijven!

Tel 0591-221478
Meest gestelde vragen Weblog

Bodyprotector

Artikelen 1 tot 20 van 22 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 20 van 22 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Een goede bodyprotector speciaal voor motorcross is van essentieel belang!

Want dat zorgt voor de meeste bescherming voor de romp en rug. En er zeker een goede reden waarom je dit zal moeten dragen, want het beschermt je romp, schouders, borst en rug. Eigenlijk alle vitale onderdelen als je verder inzoomt, en catastrofale problemen met zich mee kan brengen wanneer dit niet beschermt is. Al doet u het alleen voor de roost van je voorlichter, want dat doet ook pijn. En ik heb daar ervaring mee. Ook als u enduro rijdt, dan raad ik dit aan, van er is niets zo vervelend als ik een rib breekt door een tak van de boom of struik.

Ik weet dat het lompe en niet zo comfortabele dingen zijn, want in de USA dragen sommige toppers ze ook niet, dus dan doen wij dat ook niet want dat is niet stoer. Ik ben een keer gevallen op een zandbaan, waarbij ik een rugwervel heb gebroken. Exact toen was ik vergeten om mijn bodyprotector om te doen, want die lag nog netjes in de bus. Dit had mij veel pijn en ellende kunnen voorkomen. Want bij een bodyprotector komt op nummer 1 de kwaliteit, en op nummer 2 comfort. Kies in ieder geval voor een goed merk, zoals Leatt of Acerbis. Want dan bent u verzekerd van de beste kwaliteit.

Als u daarbij ook een nekbrace wilt dragen, dan is het verstandig om een bodyprotector te kopen die samen past met een nekbrace. Want niet alle bodyprotectors gaan samen met een nekbrace. Daarnaast is het belangrijk om uw bodyprotector schoon gaat maken met water en een spons, omdat hij niet in een wasmachine kan, en chemische middelen is ook niet aan te raden.

Bij mx-discount vind u alleen de beste merken als het gaat om bodyprotectors voor de motorcross. Merken zoals Leatt en Acerbis zijn zeer bekend en staan aan de top in de markt. Deze bodyprotectoren zijn gemaakt van alleen de beste materialen en de laatste technologie. Leatt heeft bijvoorbeeld een nieuw product genaamd 3DF, wat een zeer lichte bodyprotector is van een speciale schuim soort, dat pas hard wordt bij een impact. Ook de technologie van beschermings- middelen staat niet stil, en bij mx-discount vindt uw alles hier over.