Motorcross moet betaalbaar blijven!

Tel 0591-221478
Meest gestelde vragen Weblog

Crosslaarzen

Artikelen 1 tot 20 van 48 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 20 van 48 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Crosslaarzen van de beste kwaliteit van beginner tot gevorderd.

Als u begint met motorcross of enduro dan is veiligheid belangrijk. Zo ook zijn crosslaarzen belangrijk voor niet alleen u schenen, en voeten, maar ook uw enkels. Want een goede kwaliteit crosslaars zal uw veel ondersteuning bieden bij uw enkels. Voor enduro rijders geld dat ze vaak over bomen en rotsen heen rijden, en waar je stevige crosslaarzen bij wilt hebben.

Maar niet alleen zorgt een crosslaars er voor dat je stevig en stabiel op de motor staat, maar beschermt natuurlijk ook tegen blessures. Want u voet heeft maar enkele kleine botten die gemakkelijk te breken zijn, en dat is natuurlijk wat niemand wilt. Want uw voeten en enkels zijn simpelweg niet bestand tegen dat soort extreme impact, temperaturen en buigingen. Maar ook het gemiddelde gewicht van een crossmotor is ongeveer 110kg, en daarbij wil je ook niet op je slippers mee de baan op.

De beste crosslaarzen bieden u de beste veiligheid en comfort die u nodig bent. Dat kan een een goedkope crosslaars zijn, maar over het algemeen zijn dat de duurdere crosslaarzen, want daar zit natuurlijk meet technologie en het beste materiaal in. En gaat is veel duurzamer. Als beginnen begrijp ik helemaal dat het budget niet al te groot is, en dat u dan voor een wat goedkopere crosslaars koopt, dan een van 500 euro. U kiest zelf hoe veilig u wilt crossen.

Hier enkele tips voor het kiezen van de juiste maat voor u crosslaarzen:

- Meet u voeten op met uw gewone sokken aan.

- Neem dan 1 schoenmaat meer als je gewone schoenen

- Als u de laarzen heeft binnen gekregen, giet er dan warm water in en ga een stuk lopen, zodat de crosslaarzen soepeler worden.

- Daarbij zijn Alpinestars en Sidi laarzen vrij nou, en Gaerne crosslaarzen vrij wijdt.

Hier vind u alleen de beste crosslaarzen van alle A-merken tegen de laagste prijs, alleen bij mx-discount. In ons assortiment vind u alleen het beste van merken zoals Gaerne en Alpinestars. Crosslaarzen zijn een belangrijk onderdeel van uw uw crosskleding, omdat ze balans en bescherming bieden als uw op de crossmotor zit. Daarom hebben wij een selectie gemaakt van crosslaarzen die uw bescherming, vrijheid en stabiliteit bieden, en gemaakt worden in Europa.