Motorcross moet betaalbaar blijven!

Tel 0591-221478
Meest gestelde vragen Weblog

Uitlaten En Dempers

Artikelen 1 tot 20 van 427 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 20 van 427 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Crossmotor uitlaat 2-takt en 4-takt

Aftermarket uitlaten is de populairste upgrade van een crossmotor. Waarom? Omdat een uitlaat er voor kan zorgen dat je motor meer vermogen krijgt over de gehele RPM gebiedt. (RPM betekend half gas of vol gas in Jip en Janneke taal). Of dat je motor een stuk soepeler word of juist agressiever. Dat is per rijder verschillend en daarom is advies daarover zeer belangrijk als u een beginner bent.

Een andere uitlaat is een goede manier om het karakter van uw crossmotor te veranderen, en een mooie geluid eruit halen. Als u opzoek bent naar een ander 4-takt uitlaat dan vind u dat op deze pagina. Ook kunt u de "onderdelen zoeker" gebruiken, zodat u altijd zeker weet dat die uitlaat past op jou motor. Alles wat u hoeft te doen is uw merk, model en bouwjaar in te vullen, en u ziet gelijk welke uitlaat op uw motor past. Maar ook voor accessoires zoals demper vulling of een schoonmaak uitlaat stop bent u aan het goede adres.

Hier bij mx-discount.nl weten wij alles van uitlaten systemen, en daarom hebben we een selectief aantal merken speciaal voor uw geselecteerd. Bent u advies nodig of heeft u vragen over een uitlaat systeem? Neem dan contact met ons op.