Motorcross moet betaalbaar blijven!

Tel 0591-221478
Meest gestelde vragen Weblog
 • Vaak voorkomende koppelings- problemen aan je crossmotor, en wat kun je er aan doen.

  Hoe lang een koppeling mee gaat, hangt af van de rijder en zijn rijstijl. Bijvoorbeeld, pro’s branden hun nieuwe koppeling compleet weg in een wedstrijd. Waar een hobby rijder er meestal maanden of zelfs jaren mee kan doen. Maar als het wel gebeurt, dan is dat natuurlijk niet leuk. Want het gebeurt altijd op een moment dat je lekker aan het rijden bent, of dat je in het heetst van de strijd zit. Je herkent pas het probleem als het te laat is, want je moet ook maar net aanvoelen. Meestal dan merk je dat je motor aanzienlijk minder vermogen heeft of dat de koppeling echt gaat slippen. Daarom is het ook raadzaam om altijd een setje koppelingsplaten (gevoerd en staal) mee te nemen naar de baan, voor het geval dat.Lees meer
  07 december 2017

  Geplaatst door mx-discount

  Lees meer

 • Professionele Crossmotorblok en zuiger revisie | Laagste prijsgarantie

  Nu bij mx-discount, Profesesionele complete crossmotorblok revisie voor 2-takt en 4-takt

  Als uw blok nu een nieuwe zuiger nodig heeft, of hij is stuk gelopen. Wij kunnen elke blok repareren, en het maakt meestal niet uit hoeveel schade het heeft opgelopen.

  Als het gaat om tuning of reparatie, bij ons ontvangt u altijd een scherpe offerte.

  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons op 0591-221478 of info@mx-discount.nl

  Lees meer
  01 augustus 2017

  Geplaatst door mx-discount

  Lees meer

 • Mobius X8 Kniebrace Review

  Mobius is nog steeds een vrij nieuw bedrijf dat kniebeschermers maakt voor verschillende top rijders zoals Ryan Villopoto en Ryan Dungey. Ze hebben nu een model, en dat is de X8. Deze kniebrace is meer flexibel, dus meer comfort en stabiliteit. Verder heeft het een aantal aluminium onderdelen voor meer stevigheid, en EVA schuim dat meer comfort geeft maar tegelijkertijd maximale grip heeft bij het klemmen van de motor. Deze Mobius X8 model is verkrijgbaar in 2 kleuren, en varieert van XXS-XXL.

  Lees meer
  11 maart 2017

  Geplaatst door mx-discount

  Lees meer

 • Galfer 270mm Floating Remschijf

  Vandaag wil ik het met u over het merk Galfer hebben. Galfer staat al meer dan 70 jaar bekend om zijn superieure braking onderdelen. Vandaag ga ik een revieuw houden over de de Galfer oversize 270mm wave rem schijf.

   

  Lees meer
  05 februari 2017

  Geplaatst door mx-discount

  Lees meer