Motorcross moet betaalbaar blijven!

Tel 0591-221478
Meest gestelde vragen Weblog

Plastics

Artikelen 1 tot 20 van 787 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 20 van 787 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Bent je toe aan een nieuwe plastic set voor je crossmotor?

Hoe je het ook bekijkt, plastic is het eerste wat je ziet aan een crossmotor. Je hebt misschien wel de duurste motor, maar het eerst wat opvalt is een plastic set, en dan mag het ook wel kwaliteit hebben. Je kunt plastic in verschillende onderdelen kopen, maar je kunt ze ook als set kopen. Dat is vooral handig en voordeliger als er meerdere plastic onderdelen aan vervanging toe zijn. Hieronder vind u welke onderdelen onder plastic valt in de meeste gevallen:

- Voornummerplaat

- Voorspatbord

- Achterspatbord

- Zijnummerplaten

- Radiateur kappen

- Voorvork kappen

- Mud flap

Zoals u ziet zijn er verschillende plastic onderdelen die u alleen apart kan kopen. Dus als u de motor er weer fris uit wil laten zien, dan ben je een nieuwe plastic kit nodig voor je crossmotor. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, en wij hebben alleen de beste merken zoals Ufo en Acerbis. Als je presies wilt weten welke plastic onderdelen op jouw crossmotor passen, dan kun je onze speciale onderdelen zoeker gebruiken om uw crossmotor te selecteren op merk, bouwjaar en model. Zo ziet u alle producten die alleen op jouw motor passen.

Ben je op zoek naar plastic voor je crossmotor? Wij hebben een ruim assortiment aan verschillende plastic onderdelen van het merk Ufo en Acerbis. Of uw nu een plastic kit zoekt of kettinggeleider, wij hebben het tegen de scherpste prijs. U kunt deze plastic onderdelen perfect combineren met andere crossmotor onderdelen.