Ziet jouw motor eruit alsof je elke zondag door de bosjes hebt gecrosst, en daarna nog een keer met de schuurmachine er over heen geweest? Dan ben je echt toe aan een nieuw set plastic van Ufo.

Dit is de beste en goedkoopste manier om je crossmotor weer als nieuw op de baan te krijgen. Ufo maakt plastic kits voor bijna elke cross motor, en dat is inclusief alles wat je nodig hebt. Dus wanneer je gewoon een nieuw uitziende motor wilt of je kappen zijn stuk, dan is dit een makkelijke en goedkope manier.

Maar als je toch bezig bent, dan kun je er net zo goed ook een nieuwe custom stickerset op laten plakken. Want als je bij ons nieuwe plastic koopt, dan krijg je een volledige custom sticker set met 20% korting. Dus niet alleen ziet je motor er dan als nieuw uit, maar als je hem bijvoorbeeld nog wilt verkopen, dan trekt dat natuurlijk meer geintereseerde kopers aan.Elke keer als ik plastic van Ufo op een crossmotor monteer, dan merk ik gelijk dat de pasvorm en de voorgeboorde gaten exact op elkaar afstemmen als origineel. En daarbij is Ufo minimaal flexibeler, maar net genoeg om te voorzorgen dat de plastic kits van Ufo niet snel breken of scheuren tijden een val bijvoorbeeld, en dat is een grote voordeel. Bent u dus toe aan nieuw plastic? Kijk u dan verder op onze webshop.

 

kijk voor meer informatie op mx-discount.nl