Hier meer over de Galfer 270mm oversize remschijf.

Over het algemeen hebben de meeste merken al vanaf de fabriek goede remmen, met name KTM. Oversize (270mm) remschijven staan niet hoog op de verlanglijstje van de meeste motor fabrikanten, maar tegenwoordig komen ze steeds meer als standaard vanaf de fabriek. Toch wou ik de oversize remschijf van Galfer proberen, om te zien en voelen wat nou het verschil is tussen een standaard oversize remschijf en een factory remschijf.

Het maakt niet uit hoe snel jou motor is, want uiteindelijk moet je toch een keer stoppen, en vaak gaat dat net op het randje. Galfer is extreem betrokken bij de top van de motocross, omdat werelds beste rijders uniqe feedback kunnen geven voor hun producten onder extreme omstandigheden. De top rijders pushen hun motor tot de absolute limiet, en die machines worden steeds sneller en krachtiger. Daarom hebben ze de nieuwe oversize remschijf zo gemaakt, dat ook een amateur maximale rem kracht en voelt.

 

De nieuwe wave floating remschijven en zijn kits zijn ontworpen voor de rijder die meer remkracht en gevoel wilt hebben dan standaard remmen.

Deze Galfer remschijven zijn een grote verbetering in zowel remkracht als gevoel, zelfs onder de meest extreme omstandigheden. Hebt u een oude type motor waar geen 270mm remschijf of zit? Dan heeft Galfer ook speciale kits met een adapter, zodat ook een oude motor kan worden voorzien van een 270mm oversize floating remschijf.

Applications:

   

Honda

CR / CR-F

2004+

Husqvarna

TC / TE / FC / FE

2014+

Kawasaki

KX /KX-F

2006+

KTM

SX / SX-F / XC / EXC

2010+

Suzuki

RM / RMZ

1996+ / 2007+

Yamaha

YZ /YZ-F

2008+

kijk voor meer informatie op mx-discount.nl