Crossmotorblok en zuiger revisie voor een betaalbare prijs.

Als u op zoek bent naar een bedrijf die professionele zuiger revisie of complete blok revisie uit kan voeren, voor een scherpe prijs? Dan bent u hier aan het goede adres. Wij kunnen uw blok repareren als hij stuk is, maar ook de normale onderhoud zoals bijvoorbeeld een zuiger revisie of nieuw Nicasil, dan regelen we ook. Kortom u kunt bij ons terecht voor het complete plaatje. Het mag voor ons van vanzelfsprekend zijn dat wij alleen gebruik maken van de beste merken zoals Vertex, Prox, Wossner, Athena etc. Maar als uw specifieke merken of wensen heeft, dan is dat ook mogelijk.

wij doen onderhoud en tuning voor rijders van alle niveaus, van hobby tot ek's. De tuning zelf besteden we uit aan een van de beste tuner van de wereld, en zij kunnen aan al uw wensen voldoen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons opnemen 0591-221478 of info@mx-discount.nl

 

Voorwaarden:

- We kunnen alle merken en modellen reviseren, of onderdelen voor bestellen.
- Wat word er vervangen en gemeten met een zuiger revisie: zuiger, distributie ketting, pakkingen, klep rubbers en alles word schoongemaakt en nagekeken.
- Wat word er vervangen en gemeten met een blok revisie: zuiger, distributie ketting, krukaslagers en keerringen, pakkingen, klep rubbers, bigend, kleppen stellen en alles word schoongemaakt en nagekeken.
- U krijgt extra korting als u alleen het blok brengt.
- Wij inspecteren voor revisie altijd of er geen andere onderdelen versleten zijn, of aan zitten te komen, anders dan waar voor uw hem heeft gebracht. Dit gaat in overleg.
- Het blok dient schoon aangeleverd te worden, anders zijn we genoodzaakt om schoonmaak kosten in rekening te brengen.
- We kunnen de alle bekende A-merken leveren zoals Wossner,Vertex,Prox,Hot Rods,Athena,Namura,etc. (andere merken zijn ook mogelijk, alleen op aanvraag)
- Gemiddelde doorlooptijd is 2 weken. Spoed is mogelijk, alleen op aanvraag.
- Prijzen die worden gegeven zijn inclusief btw maar exclusief eventuele verzendkosten.
- Als uw het blok verstuurd met de post, dan word hij past retour gestuurd als het volledige bedrag is voldaan. Achteraf betalen is helaas niet mogelijk.
- U kunt het blok of motor natuurlijk ook brengen.
- Pinnen is niet mogelijk, contant en andere betaalmethodes wel.
- Mx-discount is op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventuele letsel en of schade, of het niet kunnen rijden van evenementen of trainingen door vertraging.
- Wij kunnen geen enkele vorm van garantie geven op door ons ingekochte onderdelen.
- Tuning, cilinderkop reparatie, vlakken, draaien, frezen, bigend persen, uitlaat lassen, Nicasil en alle andere werkzaamheden zijn ook mogelijk. Neem voor meer informatie contact met ons op.