Motorcross moet betaalbaar blijven!

Door een technische storing word er helaas 2x btw berekend. U kunt uw bestellingen door geven naar info@mx-discount.nl
Door een technische storing word er helaas 2x btw berekend. U kunt uw bestellingen door geven naar info@mx-discount.nl

lock Alarm

4 artikel(en)

per pagina

4 artikel(en)

per pagina

Lock alarm kabel slot met een alarm functie tegen diefstal van cross en enduro motoren

De laatste tijd worden er veel crossmotoren gestolen, zowel op de baan als bij uw in de schuur. Nu zijn er veel verschillende sloten en beveiliging middelen om er voor te zorgen dat uw de dieven zo moeilijk mogelijk maakt. Nu hebben wij zelf de kabel slot met alarm getest en heeft een dubbele functie. Want het probleem bij een normaal slot is dat de dieven alle tijd hebben om er voor te zorgen dat ze dat slot kunnen openbreken of doorknippen. En zonder dat u het door heeft, is uw crossmotor verdwenen. Lock Alarm heeft een kabel slot met alarm ontwikkeld, dat verkrijgbaar is in verschillende soorten sloten. Of u nu alleen of met meerdere vrienden op de baan bent, daar is de kabelslot met alarm ideaal voor. Want je kunt meerdere motoren aan elkaar verbinden met de 2.4 of 4.6 meter lange kabel, dat tevens beveiligd is met een alarm.

Want volgens de politie is een alarm met 120 decibel hoge toon, het meest effectieve middelen omdat je oren dit zeer irritant vinden, en dus ook dieven. Maar niet alleen de dieven vinden dit niet leuk, maar ook de paddock of buurtbewoners horen dit geluid. En het maakt niet uit of ze de slot proberen te saboteren of ze knippen de kabel door, het alarm gaat hoe dan ook af. Lock Alarm heeft een patent op deze sloten met alarm, en is ook de enigste met deze technologie. Deze sloten komen met 1 jaar garantie en heeft alle Europese en Amerikaanse veiligheids- standaard. Door zijn effect word Lock Alarm aanbevolen door de een aantal politie organisaties in de verenigde staten tegen diefstal van goederen. Daarnaast hebben ze verschillende onderscheidingen gekregen.

Dus als uw ze nu gebruikt op de baan in de paddock of gewoon in de schuur, dan is dit een van de beste manieren om je crossmotor te beschermen tegen diefstal. Hebt u vragen over deze producten, neem dan contact met ons op.