In 2019 komt Atlas met de Air, Prodi, Tyke en Broll. Als je van een afstand bekijkt, dan lijkt de Prodigy gelijk aan de Air, wat logisch is, omdat het eigenlijk een gekrompen versie is voor de jongere tiener maten. Hierdoor heeft hij de meeste kenmerken van de Air versie, met uitzondering van de hoogte verstelbare pads, maar wel inclusief te verstelbare rug mogelijkheden. De Prodigy is de jeugd versie van de Air, en is dus ook kleiner en lichter, want hij weegt slechts 515 gram. En hij is ook verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren.
Dan de volgende in de rij naar beneden is de Tyke, die dezelfde ontwerp filosofie heft dan zijn grotere broertjes, maar speciaal gemaakt is voor de jeugd. Hij heeft verschillende maten en afstelmogelijkheden die ontworpen zijn voor deze leeftijd categorie. Met name de afstelmogelijkheden aan de achterkant, zijn een beetje anders dan zijn grotere broertjes. Maar hij bied wel dezelfde bescherming en ondersteuning dat we gewent zijn van Atlas. Ook aan de groei van een kind is gedacht, wat maakt dat de Tyke mee kan groeien met de rijder. Doordat de afstelmogelijkheden dusdanig zijn ontworpen dat je ze kan verstelling naar verschillende maten. De Tyke weegt slechts 450 gram, en is verkrijgbaar in 5 unieke designs.
 
Dan de laatste en kleinste in de lijn, is de Broll. Deze nekbrace is ontworpen voor de aller kleinsten, de zogenaamde peewee rijders. Daarom is deze brace een beetje anders, vooral in de voorste gedeelte. In plaats van hard plastic, wat we vinden in de grotere modellen, heeft de Broll meer schuim dat zorgt voor extra impact absorptie dat vrij komt bij lagere snelheden.

Ook de Broll houd zijn speciale rug ontwerp dat Atlas heeft in al zijn modellen dat de meeste druk direct weghoudt bij de wervelkolommen. Deze brace bied ook een scala aan afstelmogelijkheden, dat er voor zorgt dat de groei van de kinderen, die elke week groter worden, geen probleem zal zijn. De sluiting systemen zijn ook een beetje anders als zijn grotere broetjes, want de Broll maakt gebruik van een eenvoudige klik systeem, wat de ouders gemakkelijk kunnen vast en los maken. Deze brace weegt slechts 375 gram.Afgezien van de volledige assortiment aan nek bracen, heeft Atlas ook nog een kleine assortiment aan body protectors.

De Defender is een body protector dat speciaal is ontwikkeld, om te combineren met een Air of Carbon nek brace, terwijl de Defender junior de Prodigy of Tyke kan gebruiken. De Defender is voorzien harde schild voor en achter dat waterdicht is. De speciale schouder bandjes en hals beugels bieden een optimale afstel mogelijkheid en pasvorm. De voorkant heeft twee gedeeltes, waarbij je de bovenste gedeelte eenvoudig kunt demonteren, waarbij extra ruimte ontstaat dat nodig is voor een nek brace. Het achterste gedeelte van de brace is bedoeld om onder de achterkant van de bodyprotector door te schuiven, wat dan een perfecte pasvorm en veiligheid creëert.

Totaal samengevat, Atlas bied zes verschillende maten nek bracen, waardoor rijders van alle leeftijden en grootte de beste bescherming kunnen ervaren.